Роль інтерактивних методів музичного навчання. - Бесцінна, Л.; Варганич, Галина (My University, 2019)
В статті розкрите питання ролі інтерактивних методів на уроках музичного мистецтва, розглянуті праці науковців, які безпосередньо впливали на формування та появу інтерактивних методів. У тематиці матеріалу представлені основні етапи підготовки та впровадження інтерактивних завдань і вправ, які повинні виконувати учні.
Бесцінна Л. С. Роль інтерактивних методів музичного навчання / Л. С. Бесцінна, Г. О. Варганич // Наука, освіта, суспільство: інструменти і механізми сучасного інноваційного розвитку : матеріали V Міжнар. наук.-практ. конф.(м. Київ, 29-30 березня 2019 р.) / ГО « Інститут інноваційної освіти». – Київ : ГО « Інститут інноваційної освіти», 2019. – С. 3–8.
Keywords: Інтерактивні методи, абсолютна сольмізація, відносна сольмізація, інтерпретації творів, урок-бесіда