Актуальні питання інформаційно-технологічного супроводу процесу підготовки майбутніх фахівців соціономічних спеціальностей як суб’єктів здоров’язбереження молодого покоління в умовах карантинних заходів та дистанційного навчання - Рассказова, Ольга; Тарасенко, Неллі; Григоренко, В.Л. (My University, 2021)
У тезах репрезентовано актуальні питання інформаційно-технологічного супроводу процесу підготовки майбутніх фахівців соціономічних спеціальностей як суб’єктів здоров’язбереження молодого покоління. В умовах запровадження в Україні карантинних обмежень у зв’язку із пандемією коронавірусної хвороби дистанційне навчання із застосуванням сучасних інноваційних методів та інформаційно-комунікаційних технологій набуло надзвичайної актуальності. Особливо важливою стала розробка і реалізація технологічного супроводу із застосуванням інноваційних засобів процесу підготовки майбутніх фахівців соціономічних спеціальностей – вихователів, вчителів, соціальних працівників до здоров’язбережувальної діяльності з дітьми різного віку. Метою репрезентованого дослідження є обґрунтування, розробка та експериментальна верифікація форм технологічного супроводу з використанням ІКТ-технологій (веб-квест і вебінар) процесу підготовки фахівців до здоров’язбереження дітей в умовах запровадження у закладах дошкільної і загальної середньої освіти карантинних обмежень.
Рассказова О. І Актуальні питання інформаційно-технологічного супроводу процесу підготовки майбутніх фахівців соціономічних спеціальностей як суб’єктів здоров’язбереження молодого покоління в умовах карантинних заходів та дистанційного навчання / О. І. Рассказова, Н. В. Тарасенко, В. Л. Григоренко // Актуальні проблеми освітньовиховного процесу в умовах карантинних обмежень та дистанційного навчання : матеріали Міжнар. наук.-метод. конф. (Харків, 6-7 квітня 2021). – Харків, 2021. – С. 36–40.
Keywords: підготовка майбутніх фахівців соціономічних спеціальностей, інформаційно-технологічний супровід, здоров’язбереження молоді; training of future specialists in socio-economic specialties, information technology support, youth health care