Організаційні особливості інтегрованого навчання дітей із тяжкими порушеннями зору - Тельна , Ольга (My University, 2025)
У тезах доповіді висвітлено основні організаційні особливості інтегрованого навчання дітей із порушеннями зору. Особливу увагу приділено специфічним труднощам і бар’єрам, які виникають у сучасних закладах загальної середньої освіти та потребують своєчасного розпізнавання й усунення.
Keywords: діти з порушеннями зору; інтегроване навчання