Мораль як необхідна складова курсу філософії - Калашник, Дмитро; Руднік, Денис (My University, 2022)
Досліджується зміст курсу філософії у закладі вищої освіти, зокрема, місце моралі у тематичному плані курсу
Калашник Д. С. Мораль як необхідна складова курсу філософії / Д. С. Калашник, Д. Г. Руднік // Підвищення якості національної освіти у контексті викликів сьогодення : матеріали Регіон. наук.-практ. конф. (м. Харків, 26 трав. 2022 р.) / Комунальний заклад «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради [та ін.]. – Харків, 2022. – С. 134–135.
Keywords: заклади вищої освіти, курс філософії