Впровадження різних видів рухової активності для професійної підготовки майбутніх хореографів - Школа, Олена; Добролюбова, Н. В.; Василенко, К.О (My University, 2024)
В статті розглядається впровадження різних видів рухової активності для професійної підготовки майбутніх хореографів. Мета – дослідити використання фізичних вправ різної спрямованості в заняттях фізичної культури для майбутніх хореографів
Школа О. М. Впровадження різних видів рухової активності для професійної підготовки майбутніх хореографів / О. М. Школа, Н. В. Добролюбова, К. О. Василенко // Актуальні проблеми фізичної культури і спорту в сучасному суспільстві : збірник наукових праць VІ Всеукр. наук.-практ. конф. – Житомир : ЖДУ імені І. Франка, 2024. ¬ С. 97–99.
Keywords: В статті розглядається впровадження різних видів рухової активності для професійної підготовки майбутніх хореографів. Мета – дослідити використання фізичних вправ різної спрямованості в заняттях фізичної культури для майбутніх хореографів; choreographer, physical education, physical activity, professional training