Роль філософії в активізації мислення - Фінін, Георгій; Руднік, Денис; Харченко, Валерія (My University, 2022)
Визначено місце філософії як освітнього компоненту у формуванні світогляду високоосвіченої особистості
Фінін Г. І. Роль філософії в активізації мислення / Г. І. Фінін, Д. Г. Руднік, В. В. Харченко // Підвищення якості національної освіти у контексті викликів сьогодення : матеріали Регіон. наук.-практ. конф. (м. Харків, 26 трав. 2022 р.) / Комунальний заклад «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради [та ін.]. – Харків, 2022. – С. 287–289
Keywords: вища освіта, філософія, мислення