Теоретичні та методичні основи адаптивного навчання здобувачів закладів вищої освіти - Тіщенко, Тетяна (My University, 2020)
Магістерська робота складається з трьох розділів. У першій частині, теоретичній, розглянуті питання щодо формування принципів адаптивного навчання у сучасних закладах вищої освіти. Удругій частині, аналітичній, здійснено аналіз основних чинників адаптивного навчання здобувачів освіти у закладах вищої освіти. У третій частині, дослідницькій, розкривається суть та зміст проведення експерименту, детально охарактеризовуються практичні етапи впровадженні в освітній процес підготовки здобувачів вищої освіти технології адаптивного навчання як когнітивно-виховний чинник формування професійної підготовки здобувачів вищої освіти. The master's thesis consists of three parts. In the first part, theoretical, the issues of formation of the principles of adaptive learning in modern higher education institutions are considered. In the second part, the analytical part, the analysis of the main factors of adaptive education of students in higher education institutions is carried out. The third part, research, reveals the essence and content of the experiment, describes in detail the practical stages of implementation in the educational process of training higher education technology adaptive learning technology as a cognitive-educational factor in the formation of professional training of higher education. Магистерская работа состоит из трех разделов. В первой части, теоретической, рассмотрены вопросы формирования принципов адаптивного обучения в современных учреждениях высшего образования. Во второй части, аналитической, осуществлен анализ основных факторов адаптивного обучения соискателей образования в учреждениях высшего образования. В третьей части, исследовательской, раскрывается суть и содержание проведения эксперимента, подробно охарактеризовуються практические этапы внедрении в образовательный процесс подготовки соискателей высшего образования технологии адаптивного обучения как когнитивно-воспитательный фактор формирования профессиональной подготовки соискателей высшего образования.
Тіщенко Т.І. Теоретичні та методичні основи адаптивного навчання здобувачів закладів вищої освіти : магістерська робота на здобуття освітнього ступеня Магістра зі спеціальності 013 Початкова освіта / Т. І.. Тіщенко ; наук. керівник В. М, Малихіна. – Харків, 2020. – 123 с.
Keywords: адаптивне навчання, адаптивна система навчання, технологія адаптивного навчання, дистанційна освіта; адаптивное обучение, адаптивная система обучения, технология адаптивного обучения, дистанционное образование; adaptive learning, adaptive learning system, technology of adaptive learning, distance learning