Управління професійною адаптацією першокурсників у процесі позанавчальної діяльності - Савченко, Аліна (My University, 2022)
Магістерська робота складається з двох розділів. У першій частині, теоретичній, розглянуті теоретичні аспекти управління професійною адаптацією першокурсників у процесі позанавчальної діяльності. У другій частині, дослідницькій, розкриваються зміст і результати експериментального дослідження педагогічних умов управління професійною адаптацією першокурсників у процесі позанавчальної діяльності.
Савченко А. О. Управління професійною адаптацією першокурсників у процесі позанавчальної діяльності кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 073 Менеджмент / А. О. Савченко, наук. кер. О. В. Кузнецова. – Харків, 2022. – 78 с.
Keywords: управління, професійна адаптація, адаптація першокурсників, управління професійною адаптацією першокурсників, позанавчальна діяльність, здобувачі вищої освіти; management, professional adaptation, adaptation of first-year students, management of professional adaptation of first-year students, extracurricular activities, students of higher education