Визначення напряму науково-дослідної роботи здобувачів магістратури спеціальності 032 Історія та археологія - Квітковський, Віктор; Хряпін, Едуард; Руднік, Денис (My University, 2022)
Визначено основні напрями та тематику науково-дослідної роботи здобувачів освітнього ступеня магістра спеціальності 032 Історія та археологія. Тематика відповідає науковому спрямуванню кафедри історії та суспільно-економічних дисциплін та фокусу освітньо-професійної програми.
Квітковський В., І. Хряпін Е., Руднік Д. Визначення напряму науково-дослідної роботи здобувачів магістратури спеціальності 032 Історія та археологія / В. І. Квітковський , Е. О. Хряпін , Д. Г. Руднік; Харків. гуманіт.-пед. акад., [та ін.] // Запровадження інноваційних освітніх практик як засіб підвищення якості національної освіти : мат-ли Всеукр. наук.-практ. онлайн-конф. (м. Харків, 29 листоп. 2022 р.). – Харків, 2022. – С. 196–198.
Keywords: магістерська робота, історія, археологія, історія України, організація наукової роботи; master's thesis, history, archeology, history of Ukraine, organization of scientific work