ПРИНЦИПИ ФОРМУВАННЯ ГЕНДЕРНОЇ КУЛЬТУРИ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ - Ільїна, Олена (My University, 2019)
Метою роботи є розкриття основних принципів формування гендерної культури у молодших школярів. Автором проведений аналіз філософської, культурологічної, соціологічної і психолого-педагогічної літератури. Наголошується на важливості освітньої діяльності в процесі формування гендерної культури. Вказуються різноманітні форми і методи формування гендерної культури молодших школярів.
Ільїна О. О. Принципи формування гендерної культури молодших школярів / О О Ільїна // East European Scientific Journal : wschodnioeuropejskie czasopismo naukowe. Polska : «Aleje Jerozolimskie 85/21, 02-001 Warszawa, Polska». – 2019. – № 10 (50). – Сzęść 3. – S. 18–23.
Keywords: гендерна культура, принципи гендерної культури, процес формування, молодший школяр, початкова школа; gender culture, principles of gender culture, process of formation, junior high school, grades school; гендерная культура, принципы гендерной культуры, процесс формирования, младший школьник, начальная школа