Інструментальні твори професійно-педагогічного репертуару в перекладі для скрипки і фортепіано - Олешко, Валерій; Олешко, Тетяна (My University, 2023)
У музичній хрестоматії надані твори, які рекомендовані для опрацювання під час виконання завдань робочої навчальної програми освітнього компоненту «Спеціальний музичний інструмент. Скрипка» та освітньо-професійної програми підготовки здобувачів освітніх ступенів «фаховий молодший бакалавр», «бакалавр», Середня освіта (Музичне мистецтво). Хрестоматія має розділи згідно програми вивчення навчальної дисципліни «Музичне мистецтво», «Мистецтво» в закладах загальної середньої освіти. В неї твори, які перекладені укладачами для скрипкового виконавства. Музична хрестоматія призначена для аудиторних та самостійних занять здобувачів освітніх ступенів «молодший бакалавр», «бакалавр» для виконання програмних творів. В якості додаткової форми роботи можливе виконання творів здобувачами в ансамблі та гуртковій роботі, а також хрестоматія може бути корисною викладачам виконавських дисциплін закладів вищої педагогічної освіти
Інструментальні твори професійно-педагогічного репертуару в перекладі для скрипки і фортепіано : музична хрестоматія. / уклад. : Валерій Олешко, Тетяна Олешко ; Комунальний заклад «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради. – Харків, 2023. – 112 с.
Keywords: : вища освіта, музично-інструментальна підготовка, скрипкове виконавство; higher education, musical and instrumental training, violin performance