Особливості виконавської інтерпретації хорового твору - Варганич, Галина (My University, 2022)
У статті розглядається поняття інтерпретації в музиці, проаналізовані сучасні наукові погляди на проблему інтерпретації музичного твору, розкриваються сутність виконавської інтерпретації хорового твору та специфіка втілення інтерпретації в хорі
Варганич Г. О. Особливості виконавської інтерпретації хорового твору / Г. О. Варганич // Духовно – інтелектуальне виховання і навчання в XXI столітті : матеріали III Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків 17 листопада 2022 р.) / ХНПУ імені Г. С. Сковороди. – Харків, 2022. – С. 251¬256.
Keywords: диригент-хормейстер, інтерпретація, концепція, інтерпретація хорового твору, внутрішній слух, позамузичні образи; conductor choirmaster, interpretation, concept, interpretation, choral interpretation, inner ear, image by music