АНАЛІТИЧНИЙ ПОГЛЯД НА ПРОБЛЕМУ ПРОФЕСІЙНОГО САМОВИЗНАЧЕННЯ ПРАВООХОРОНЦІВ - Кондратова, Аліна (My University, 2010)
В даній статті проведено теоретичний аналіз стосовно проблеми професійного самовизначення особистості, проаналізовані основні підходи вивчення психологічних особливостей та структурних компонентів професійного самовизначення правоохоронців у працях вітчизняних та закордонних вчених.
Кондратова А.В. Аналітичний погляд на проблему професійного самовизначення правоохоронців / А.В. Кондратова // Проблеми екстремальної та кризової психології. Збірник наукових праць. Вип. 7. – Харків: УЦЗУ, 2010. – С. 191-199.
Keywords: професійне самовизначення, особистість, професійна діяльність, професійна підготовка, мотивація, правоохоронці, адаптація, професіоналізм; professional identity, personality, professional activities, training, motivation, law enforcement, adaptation, and professionalism; профессиональное самоопределение, личность, профессиональная деятельность, профессиональная подготовка, мотивация, правоохранители, адаптация, профессионализм