Ставлення школярів 11-12 років до занять фізичними вправами - Шестерова, Людмила; Дзюба, Ольга; Пятницька, Дар’я (My University, 2023)
У статті показані результати анкетування школярів 5-х та 6-х класів щодо їх відношення до занять фізичними вправами. Встановлено, що найбільшою популярністю в учнів 11-12 років користуються як інноваційні види спорту аеробіка, вуличні види спорту, так і футбол, волейбол, баскетбол, тобто спортивні ігри. Основними мотивами до занять слугують обов’язковість (55%) та зміцнення здоров’я (30%).
Шестерова Л., Дзюба О., Пятницька Д. Ставлення школярів 11-12 років до занять фізичними вправами / Л. Шестерова, О. Дзюба, Д. Пятницька // Актуальні проблеми фізичного виховання різних верств населення : наук.-теорет. журн. – Харків : ХДАФК, 2023. – С. 19-23.
Keywords: Школярі, мотивація, інноваційні види спорту; Schoolchildren, motivation, innovative sports