Проєктування персонального освітнього середовища професійної підготовки вчителів музичного мистецтва - Жога, Руслан (My University, 2023)
Дисертацію присвячено проблемі проєктування персонального освітнього середовища професійної підготовки вчителів музичного мистецтва. Здійснено комплексне дослідження системи професійної підготовки майбутніх учителів музичного мистецтва та з’ясовано наявність на музичних факультетах педагогічних закладів вищої освіти вступників без музичного досвіду.The thesis is devoted to the problem of designing the personal educational environment of music teachers’ professional training. A comprehensive study of the system of future music teachers’ professional training was carried out, and it was detected that there are entrants without musical experience at music faculties of pedagogical higher education institutions
Жога Р. А. Проєктування персонального освітнього середовища професійної підготовки вчителів музичного мистецтва : дис. … д-ра філософії : 011 Освітні, педагогічні науки / Жога Руслан Анатолійович ; Українська інжен.-пед. акад. – Харків, 2023. – 342 с.
Keywords: персональне освітнє середовище, освітнє середовище, фахова компетентність, майбутні вчителі музичного мистецтва без музичного досвіду, модель, методика, кваліметрична модель, адаптивність; personal educational environment, educational environment, professional competency, future music teachers without musical experience, model, methodology, qualimetric model, adaptability