Селище «Чугуївське-2», 2-а пол. 8 – поч. 10 ст., 17–18 ст. - Свистун, Геннадій; Мизгін, К.В. (My University, 2019)
У стислій формі енциклопедичного характеру подаються основні дані щодо різночасових та різновидових археологічних пам’яток м. Чугуєва та Чугуївського району
Свистун Г. Є. Селище «Чугуївське-2», 2-а пол. 8 – поч. 10 ст., 17–18 ст. / Г. Є. Свистун, К. В. Мизгін // Звід пам’яток історії та культури України: Харківська область. м. Чугуїв і Чугуївський район : енциклопедичне видання / упоряд. : Л. М. Колесникова, Я. В. Ліхолєтов. – Харків : Видавництво «Точка», 2019. – С. 82.
Keywords: Чугуїв, Чугуївський район, археологічна пам’ятка, охорона історико-культурної спадщини, археологічна культура; Chuguyiv, Chuguyiv district, archaeological site, protection of historical and cultural heritage, archaeological culture