Проблемні методи навчання як засіб формування навичок іншомовного мовлення учнів основної школи на уроках англійської мови - Кузнєцова, Анастасія (My University, 2017)
У дипломній роботі на основі аналізу науково-педагогічних джерел уточнено термінологічне поле дослідження. Зʼясувано роль проблемних методів навчання у процесі формування навичок іншомовного мовлення учнів основної школи на уроках англійської мови. Теоретично обґрунтувано дидактичні умови формування навичок іншомовного мовлення учнів основної школи на уроках англійської мови. Експериментально перевірено ефективність таких дидактичних умов, як урахування специфіки методів та використання проблемних методів навчання як складової проведення уроку англійської мови.
Кузнєцова А.С. Проблемні методи навчання як засіб формування навичок іншомовного мовлення учнів основної школи на уроках англійської мови / пояснювальна записка до бакалаврської роботи спеціальності 6.020303 Філологія / А. С. Кузнєцова ; наук. керівник Ольга Осова . – Харків, 2017 - 60 с.
Keywords: проблемні методи навчання, англійська мова, вчитель, учень, дидактичні умови; problematic teaching methods, English, teacher, student, didactic conditions; проблемные методы обучения, английский язык, учитель, ученик, дидактические условия