Вивчення, узагальнення та поширення в практику роботи передового педагогічного досвіду - Купіна, Оксана; Полякова, Ірина (My University, 2021)
У методичних рекомендаціях розкрито суть та критерії передового педагогічного досвіду, його види та рівні узагальнення, запропоновано алгоритм виявлення та методичні поради щодо його вивчення (узагальнення) викладачами. Методичні рекомендації адресовано викладачам-початківцям, педагогам, які працюють над підвищенням власної фахової та методичної майстерності, членам експертних та творчих груп.
Вивчення, узагальнення та поширення в практику роботи передового педагогічного досвіду : метод. рекомендації / уклад.: О. В. Купіна, І. В. Полякова ; Комунальний заклад «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради. – Харків, 2021. 60 с.
Keywords: педагогічний досвід, критерії досвіду, вивчення педагогічного досвіду