Адаптація студентів ЗВО до дистанційного навчання: психологічний аспект. - Бужинська, Світлана; Стрюкова, С. Є. (My University, 2020)
Прогрес технологій і комунікацій привів до того, що традиційна форма навчання в сучасних умовах активно впроваджує в свою практику і дистанційну освіту, адже в процесі навчання використовуються сучасні інформаційні технології. Актуальність порушеної проблематики у наш час має глобальний характер, адже саме завдяки дистанційному навчанню, коли світ переживає пандемію коронавірусу, студенти мають змогу отримувати необхідні знання не виходячи з дому.
Бужинська С. М. Адаптація студентів ЗВО до дистанційного навчання: психологічний аспект / С. М. Бужинська, С. Є. Стрюкова // Наукове забезпечення технологічного прогресу ХХІ століття : матеріали Міжнар. наук. конф. (Україна, м. Чернівці, 1травня 2020 р.). – Чернівці,: МЦНД, 2020. – Т.3. – С. 58–60.
Keywords: адаптація, дистанційне навчання, ЗВО, студентство; adaptation, distance learning, ZVO, students; адаптация, дистанционное обучение, ЗВО, студенчество