Організація та методика проведення фізкультурно-спортивних свят і змагань - Грищенко, Людмила; Журавльова, Ірина; Соколюк, Ольга (My University, 2020)
Методичні рекомендації розкривають одну зі сторін спортивно-масової та фізкультурно-оздоровчої роботи, що проводиться на факультеті фізичного виховання та мистецтв зі здобувачами вищої освіти. У рекомендаціях описаний процес організації та проведення фізкультурних свят і змагань з різних видів спортивної діяльності (оздоровча аеробіка, волейбол, легка атлетика, спортивна гімнастика та ін.). Залучення студентів до заходів, які постійно проводяться упродовж багатьох років у закладі вищої освіти позитивно впливає на формування у них професійної компетентності. Ці методичні рекомендації можуть бути корисними викладачам та здобувачам вищої освіти зі спеціальності Середня освіта (Фізична культура) під час організації та проведення фізкультурно-спортивних свят і змагань у закладах загальної середньої освіти, вищої освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку
Організація та методика проведення фізкультурно-спортивних свят і змагань: методичні рекомендації / укладачі: Л. К. Грищенко, І. М. Журавльова, О. В. Соколюк; Харківський коледж Комунального закладу «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради. – Харків : Бровін О. В., 2020. – 100 с.
Keywords: спортивно-масова та фізкультурно-оздоровча робота, оздоровча аеробіка, волейбол, легка атлетика, спортивна гімнастика , фізкультурні свята та змагання; sports and mass and physical culture and health work, health aerobics, volleyball, athletics, gymnastics, sports holidays and competitions; спортивно-массовая и физкультурно-оздоровительная работа, оздоровительная аэробика, волейбол, легкая атлетика, спортивная гимнастика, физкультурные праздники и соревнования