Наукові основи управління інноваційним розвитком у системі педагогічної освіти. Частина 4 - Пономарьова, Галина; Харківська, Алла; Петриченко, Лариса; Малихіна, Валентина (My University, 2013)
У навчальному посібнику (частина 4) подано дидактичні матеріали (методики, програми семінарів, тренінгів та спецпрактикумів, анкети), які допоможуть майбутнім учителям визначити та підвищити рівень сформованості знань, умінь, навичок та якостей, що стануть їм у нагоді в майбутній професії. Навчальний посібник (частина 4) є складовою розроблених науково-методичних матеріалів: робочих програм, курсу лекцій з дисциплін ,,Управління навчально-виховним процесом”, ,,Управління інноваційним розвитком педагогічного вищого навчального закладу”, ,,Менеджмент освіти”. Рекомендовано для студентів (магістрів) вищих навчальних закладів, які навчаються за педагогічними спеціальностями. Матеріали, уміщені в навчальному посібнику (частина 4), стануть у нагоді аспірантам, викладачам для вдосконалення змісту і стилю роботи.Посібник може знадобитися всім, хто досліджує особливості функціонування та перспективи сучасної освіти.
Пономарьова Г.Ф. Наукові основи управління інноваційним розвитком у системі педагогічної освіти: навч. посіб.( дидактичні матеріали) / А. А. Харківська, Л. О. Петриченко, В. М. Малихіна; за заг. ред. Г. Ф. Пономарьової. – Ч. 4. - Харків : ХГПА, 2014. – 229 с
Keywords: дидактичні матеріали, тренінги, семінари, управління навчально-виховним процесом