Використання оздоровчої гімнастики у дошкільному закладі - Сичов, Дмитро; Рябко, І.; Скрипніченко, К. (My University, 2018)
В тезах розглянуті питання використання оздоровчої гімнастики у дошкільному закладі. Оздоровча гімнастика є невід’ємною організуючою частиною режиму дня дошкільного закладу і важливою складовою фізкультурно-оздоровчої роботи з дошкільнятами.
Сичов Д. В. Використання оздоровчої гімнастики у дошкільному закладі / Д. В. Сичов, І. Ю. Рябко, К. Г. Скрипниченко // Сучасний стан проблеми фізичної культури та здоров’я нації : матеріали VI Всеукр. наук.-практ. конф. – Харків; Маріуполь, 2018. – С. 80-83.
Keywords: Оздоровча гімнастика, фізкультурно-оздоровча робота, діти дошкільного віку; Health-improving gymnastics, physical-fitness work, children of preschool age; Оздоровительная гимнастика, физкультурно-оздоровительная работа, дети дошкольного возраста