Організація музично-ігрових вправ на музичних заняттях у початковій освіті - Дорош, Тетяна; Крамаренко, А. А. (My University, 2019)
У статті наведено приклади музичних занять із учнями 2 класу, де перевага надається музично-ігровим вправам, що супроводжуються сучасною естрадною музикою. Доведено, що залучення учнів до цієї діяльності через емоційне сприймання позитивно впливають на їх фізичне, культурне, духовне збагачення, активізують інтерес до музичного мистецтва загалом
Дорош Т. Л. Організація музично-ігрових вправ на музичних заняттях у початковій освіті / Т. Л. Дорош, А. А. Крамаренко // Інноваційні наукові дослідження: теорія, методологія, практика: матеріали III Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Київ, 22-23 лютого 2019 р.) / ГО «Інститут інноваційної освіти»; Науково-навчальний центр прикладної інформатики НАН України. – Київ : ГО «Інститут інноваційної освіти», 2019. – С. 27–31.
Keywords: музично-ігрові вправи, учні, музична діяльність, сучасні естрадні твори; музыкально-игровые упражнения, ученики, музыкальная деятельность, современные эстрадные произведения; music and play exercises, school students, musical activity, modern and stage opuses.