Obtaining antibiotic-resistant microorganisms for research use (theoretical aspect) - Moskalov, Vitalii; Palchyk, Oksana; Popova, Karyna (My University, 2022)
У тезах проаналізована проблема виникнення стійкості до антибіотиків у мікроорганізмів, що трапляється у різноманітних галузях економіки (медицина та ветеринарія, сільське господарство, біотехнологічні виробництва) та запропоновано алгоритм виділення таких мікробів для подальшого дослідження. Запропонований алгоритм може бути використано у прикладній науковій біологічній діяльності здобувачів освіти та викладачів
Moskalov V. Obtaining antibiotic-resistant microorganisms for research use (theoretical aspect) / V. Moskalov, O. Palchyk, K. Popova // Проблеми та досягнення сучасної біотехнології : матеріали II Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (Харків, 20 травня 2022 р.). – Харків : НФаУ, 2022. – С. 36 –38
Keywords: антибіотик, мікроорганізми; antibiotic, microorganisms