Селище «Минутка», 5–3 ст. до н.е. - Свистун, Геннадій (My University, 2019)
У стислій формі енциклопедичного характеру подаються основні дані щодо різночасових та різновидових археологічних пам’яток м. Чугуєва та Чугуївського району
Свистун Г. Є Селище «Минутка», 5–3 ст. до н.е. / Г. Є Свистун // Звід пам’яток історії та культури України: Харківська область. м. Чугуїв і Чугуївський район. Енциклопедичне видання / упоряд. : Л. М. Колесникова, Я. В. Ліхолєтов. – Харків : Видавництво «Точка», 2019. – С. 80.
Keywords: Чугуїв, Чугуївський район, археологічна пам’ятка, охорона історико-культурної спадщини, археологічна культура; Chuguyiv, Chuguyiv district, archaeological site, protection of historical and cultural heritage, archaeological culture