Асистентська практика - Кузнецова, Оксана; Толмачова, Ірина; Акімова, Олена; Одарченко , Вероніка (My University, 2023)
У методичних рекомендаціях висвітлено особливості організації та проведення «Асистентської практики» магістрантів. Запропоновані матеріали укладено для здобувачів освітнього ступеню «магістр», галузі знань 01 Освіта/Педагогіка, спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки, спеціалізації Управління та експертна діяльність в сфері освіти. У методичних рекомендаціях визначено загальні положення щодо проходження практики, розкрито мету, основні завдання, очікувані результати та зміст практики, схарактеризовано особливості оцінювання різних видів діяльності здобувачів вищої освіти під час проходження практики; обов’язки здобувачів освіти та керівників, вимоги до звітної документації тощо. Укладачі рекомендують методичні рекомендації викладачам закладів вищої освіти педагогічного профілю, здобувачам вищої освіти другого (магістерського) рівня та всім, хто цікавиться питаннями організації та проведення практичної підготовки майбутніх фахівців.
Keywords: педагогічна практика; асистентська практика; зміст практики; професійні якості; викладач вищої школи; методи та методики викладання; форми організації освітнього процесу; формування умінь; pedagogical practice; assistant practice; content of practice; professional qualities; higher education teacher; teaching methods and techniques; forms of organizing the educational process; skills formation