Складові системи управління інноваційним розвитком педагогічного ВНЗ - Харківська, Алла (My University, 2013)
У статті обґрунтовано та визначено поняття „система управління інноваційним розвитком педагогічного ВНЗ ІІІ–ІV рівнів акредитації”. Автором на основі теоретичного аналізу виокремлено сукупність складових, що формують систему управління інноваційним розвитком педагогічного ВНЗ.
Харківська А. А. Складові системи управління інноваційним розвитком педагогічного ВНЗ / А. А. Харківська // Гуманізація навчально-виховного процесу : зб. наук. пр. / за заг. ред. В. І. Сипченка. – Слов’янськ : ДДПУ, 2013. – Вип. LXІ. – С. 259–269.
Keywords: інноваційний розвиток, система, управління, педагогічний ВНЗ; innovation development, system, managing pedagogical Universities; инновационное развитие, система, управление, педагогический вуз