Історія України - Калініченко , Вячеслав; Олянич , Валентина (My University, 2025)
Розглянуто основні питання проведення семінарських та практичних занять з освітнього компоненту «Історія України». До кожної теми семінарських (практичних) занять подаються навчальні питання та рекомендована література: базова і допоміжна; методичні настанови для опрацювання кожного питання семінарського (практичного) заняття. Методичні настанови містять теми рефератів та есе. Пропоновані методичні настанови спрямовані на вдосконалення освітнього процесу, поглиблення вивчення здобувачами освіти закономірностей історичного розвитку, оволодіння практичними навичками пошуку джерел та літератури, відбору історичного матеріалу, аналізу подій і фактів, з`ясування основних тенденцій історичного процесу.
Keywords: історія, український народ, Україна, семінарське (практичне) заняття; український народ; Україна; семінарське (практичне) заняття