Використання ІКТ у груповій діяльності учнів початкової школи під час позакласної виховної роботи - Чернова, Юлія; Чернова, Юлія (My University, 2020)
Магістерська робота на здобуття освітнього ступеня Магістра зі спеціальності 013 Початкова освіта. – Комунальний заклад «Харківська гуманітарно-педагогічна академія». – Харків, 2020. – 67с. Зміст анотації. Магістерська робота складається з двох розділів. У першій частині, теоретичній, розглянуті загальні уявлення та психолого-педагогічні аспекти використання ІКТ у груповій діяльності учнів початкової школи під час позакласної виховної роботи У другій частині, дослідницькій, розкривається суть та зміст проведення експерименту, детально охарактеризовуються практичні етапи використання ІКТ у груповій діяльності учнів початкової школи під час позакласної виховної роботи.
Чернова Ю. Г. Використання ІКТ у груповій діяльності учнів початкової школи під час позакласної виховної роботи : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти галузь знань 01 Освіта/Педагогіка спеціальність 013 Початкова освіта / Ю. Г. Чернова ; керівник Інна Репко. – Харків, 2020.
Keywords: позакласна виховна робота, групова діяльність, ІКТ, мотивація, творчий потенціал.; extracurricular educational work, group activity, ICT, motivation, creative potential.; внеклассная воспитательная работа, групповая деятельность, ИКТ, мотивация, творческий потенциал