Фізична культура як суспільна потреба студентської молоді. - Фоменко, Олена; Верба, Лілія (My University, 2020)
У статті описано суспільна потреба студентів ЗВО у фізичній культурі і спорті як запоруці здорової нації. Особливу важливу роль відіграє професійна підготовка майбутніх учителів з фізичної культури та їх ціннісного ставлення до фізичної культури i спорту як значущих компонентів життєдіяльності.
Фоменко О. В. Фізична культура як суспільна потреба студентської молоді / О. В. Фоменко, Л. І. Верба // Фітнес & Здоров’я : матеріали Х Всеукр. наук.–практ. інтернет-конф. (м. Харків, 21 квітня 2020 р.) / за заг. ред. О. М. Школи. – Харків, 2020. – С. 117–120.
Keywords: професійна підготовка майбутніх учителів, студенти, заклади вищої освіти, фізична культура i спорт; professional training of future teachers, students, institutions of higher education, physical culture and sports.; профессиональная подготовка будущих учителей, студенты, высшие учебные заведения, физическая культура i спорт