Формування морально-ціннісних орієнтацій молодших школярів в умовах військової агресії - Вакуленко , Аліна (My University, 2024)
На сучасному етапі процес реформування вітчизняної системи освіти обумовлений впровадженням у практику закладів загальної середньої освіти концептів Нової української школи, що схарактеризували визначальні зміни власної системи формування та змісту цінностей та орієнтацій в дидактичному та виховному процесі молодших школярів. В зазначеному аспекті вагому роль відіграє військова агресія, що обумовила запит на уточнення змісту формування ціннісних орієнтацій, корегування їх ролі та вплив на майбутнє становлення маленьких громадян нашої країни.
Keywords: моральне виховання; початкова школа.; молодший школяр.; умови військової агресії