Формування готовності майбутніх учителів до впровадження інтерактивних технологій навчання в освітній процес Нової української школи. - Воробйова, Наталія (My University, 2020)
Магістерська робота складається з двох розділів. У першій частині, теоретичній, розглянуті питання підготовки майбутніх учителів до впровадження інтерактивних технологій. У другій частині, дослідницькій, розкривається суть та зміст проведення експерименту, детально охарактеризовуються експериментальна перевірка ефективності педагогічних умов підготовки майбутніх учителів до впровадження інтерактивних технологій.
Воробйова Н. С. Формування готовності майбутніх учителів до впровадження інтерактивних технологій навчання в освітній процес Нової української школи : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 013 Початкова освіта / Н. С. Воробйова ; кер. Наталія Пилипенко. – Харків, 2020. – 124 с.
Keywords: інтерактивні технології, засоби наочності, майбутні учителя, нова українська школа, освітній процес, початкова школа; interactive technologies, visual means, future teachers, new ukrainian school, educational process, primary school; интерактивные технологии, средства наглядности, будущих учителей, новая украинская школа, образовательный процесс, начальная школа