Методичні компетенції навчання хореографічним вправам на заняттях із фітнесу у процесі підготовки майбутніх фітнес-тренерів - Школа, Олена; Фоменко, Олена; Бойченко, Артем (My University, 2018)
У тезах на основі аналізу наукових праць були використані методичні компетенції навчання вправам хореографії на заняттях з фітнесу як одного з видів гімнастики, в якому гармонійно поєднуються вправи з елементами танцю. Це є ефективний засіб збереження та поліпшення здоров’я, підвищення життєдіяльності й дієздатності організму студентів. При використанні методики навчання вправам хореографії на заняттях із фітнесу студентам рекомендується дотримуватися компетенцій в послідовності виконання вправ та самостійного вивчення розроблених методичних рекомендацій.
Школа О. М. Методичні компетенції навчання хореографічним вправам на заняттях з фітнесу в процесі підготовки майбутніх фітнес–тренерів / О. М. Школа, О. В. Фоменко, А. В. Бойченко // Досвід і проблеми організації соціальної та життєвої практики учнів і студентів на засадах компетентісного підходу до освіти : матеріали Міжнар. наук.–практ. конф. (м. Запоріжжя, 12–13 жовтня 2018 р.). – Запоріжжя, 2018. – С. 312 – 314.
Школа О. М. Методичні компетенції навчання хореографічним вправам на заняттях з фітнесу в процесі підготовки майбутніх фітнес-тренерів / О. М. Школа, О. В. Фоменко, А. В. Бойченко // Досвід і проблеми організації соціальної та життєвої практики учнів і студентів на засадах компетентнісного підходу до освіти : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Запоріжжя, 12–13 жовтня 2018 р.). – Запоріжжя, 2018. – С. 312–314.
Keywords: Фітнес - аеробіка, хореографія, експериментальна група, оздоровлення; Fitness - aerobics, choreography, experimental group, rehabilitation; Фитнес - аэробика, хореография, экспериментальная группа, оздоровления