"Online" teaching of a foreign language as an educational innovation in the context of new approaches to the study of foreign languages - Оkatieva, Inna (My University, 2018)
Тези присвячені проблемі «онлайн»-викладання іноземної мови в контексті інноваційних підходів до навчання іноземних мов. Автором доводиться, що “онлайн”- викладання іноземної мови в контексті нових підходів до навчання іноземних мов відповідає вимогам сучасного інформаційного освітнього середовища, інтенсифікує процес здобуття знань, модернізує форми та методи навчання іноземним мовам, забезпечує індивідуальний та диференційований підхід до навчання, сприяє розвитку креативного мислення. Водночас “онлайн”- викладання іноземної мови як освітня інновація вимагає детального вивчення та врахування всіх особливостей використання в освітньому просторі.
Оkatieva І. "Online" teaching of a foreign language as an educational innovation in the context of new approaches to the study of foreign languages / І. Оkatieva //The international Scientifik and Practical Conference “Modern process of philological education reforming in Ukraine and EU countries”. - 2018. - Stalowa Wola, Poland, 19-30 November.
Keywords: "онлайн»-викладання, інноваційний підхід, іноземні мови; “оnline” - teaching, innovative approach, foreign languages; «онлайн»- преподавание, инновационный подход, иностранные языки.