Аспекти комунікативної компетенції майбутнього вчителя музичного мистецтва. - Варганич, Галина; Жилкіна, Олена (My University, 2020)
У статті розглядаються такі педагогічні явища, як аспекти комунікативної компетенції майбутнього вчителя музичного мистецтва. Детально розкрита сутність комунікативної культури вчителя музики, розглядається модель комунікативності вчителя.
Варганич Г. О. Аспекти комунікативної компетенції майбутнього вчителя музичного мистецтва / Г. О. Варганич, О. І. Жилкіна // Topical issues of the development of modern science : The 9th International scientific and practical conference (Sofia, Bulgaria, may 6-8, 2020). – Sofia : Publishing House “ACCENT”, 2020. – Р. 250–257.
Keywords: комунікація, комунікативна діяльність, компетенція, педагогічне спілкування; communication, communicative activity, competence, pedagogical communication; коммуникация, коммуникативная деятельность, компетенция, педагогическое общение