Методика підготовки воротарів у мініфутболі - Суровов, Олексій; Бойченко, Артем; Грицай, В. В.; Харченко, В. М.; Подрушняк, В. М.; Аксьонов, Дмитро (My University, 2025)
У статті представлено результати дослідження, присвяченого розробці та експериментальній перевірці спеціалізованої методики підготовки воротарів у мініфутболі вікових груп U-18 та U-21. Враховано специфіку ігрової діяльності, техніко-тактичні вимоги до гри воротаря, а також актуальні тенденції розвитку мініфутболу як виду спорту з підвищеною динамікою та інтенсивністю.
Keywords: Багаторічна підготовка; воротарі; експеримент; ігрова діяльність; командна гра; методика; мініфутбол; тактична готовність; технічна підготовка; Long-term preparation; goalkeepers; experiment; game activity; team game; methodology; mini-football; tactical readiness; technical preparation