Формування пізнавальної самостійності студентів у ході професійної підготовки - Сядриста, С. (My University, 2018)
Особливої уваги потребує проблема формування пізнавальної самостійності студентів у процесі фахової підготовки, адже в цей час має формуватись готовність до самонавчання та вміння вчитися, що становить основу формування пізнавальної самостійності. У ході фахової підготовки у студентів формуються та розвиваються організаторські та комунікативні уміння, уміння вчитися оскільки майбутні фахівці опановують знання про процес учіння, зокрема про структуру певного виду діяльності, його методи, засоби, форми, тощо.
Сядриста С. В. Формування пізнавальної самостійності студентів у ході професійної підготовки : пояснювальна записка до магістерської роботи спеціальності 013 "Початкова освіта" / С. В. Сядриста ; наук. керівник С. Б. Бєляєв. - Харків, 2018. – 117 с.
Keywords: пізнавальна самостійність, пізнавальна діяльність, професійна підготовка, педагогічні умови, студенти; cognitive independence, cognitive activity, professional training, pedagogical conditions, students; познавательная независимость, познавательная деятельность, профессиональная подготовка, педагогические условия, студенты