Особливості проявів ейджизму в студентської молоді - Печериця, Наталія (My University, 2019)
У публікації розкрито сутність ейджизму в студентської молоді та основні прояви ейджизму студентської молоді на міжособистісному рівні та на рівні різних соціальних інститутів.
Печериця Н. М. Особливості проявів ейджизму в студентської молоді / Н. М. Печериця // Культура та інформаційне суспільство XXI століття : матеріали Всеукраїнської науково-теоретичної конференції молодих учених (Харків, 18–19 квіт. 2019 р.) / Харківська державна академія культури. – Харків, 2019. – С. 55–56.
Keywords: ейджизм, студентська молодь, соціально-педагогічна корекція; ageism, young students, social and pedagogical correction