Дисципліна «Теорія і методика обраного виду спорту» як позитивний навчальний мотив у підготовці фітнес-тренерів - Школа, Олена; Маміна, Є. (My University, 2021)
В статті йде мова про викладання дисципліни «Теорія і методика обраного виду спорту» При викладанні цієї дисципліни студенти ознайомлюються з теоретичними положеннями та методиками викладання в вищій школі різних форм занять з фітнесу, видів засобів контролю знань й умінь студентів і способів їх застосування, питань щодо навчально-методичного забезпечення та педагогічної майстерності тренера з фітнесу. Формування вчителів комплексу знань, умінь, навичок, необхідних для розробки та проведення всіх видів занять в закладі вищої освіти на основі застосування методів, засобів навчання і контролю та новітніх педагогічних технологій навчання в освітньому процесі у вищий школі.
Школа О. М. "Дисципліна Теорія і методика обраного виду спорту" як позитивний навчальний мотив у підготовці фітнес-тренерів / О. М. Школа, Є. С. Маміна // Актуальні проблеми розвитку службово-прикладних, традиційних та східних одноборств : ХV Міжнар. наук.-метод. конф. ( м. Харків, 30.11.2021 р.). – Харків, 2021. – С. 140-142
Keywords: вища школа, навчання, мотив, спорт, фітнес; high school, education, motive, sports, fitness