Організаційна культура як складова успішності корекційно-реабілітаційної діяльності. - Яцинік, Алла (My University, 2018)
У статті розкриті питання впровадження нових підходів до організації корекційно-реабілітаційної діяльності, надана характеристика поняття організаційна культура, обґрунтовано доцільність впровадження ідей педагогічного менеджменту, надання знань стосовно розвитку організаційної культури при підготовці фахівців спеціальної освіти у закладах вищої освіти. Зазначено, що чим вище рівень організаційної культури в педагогічному колективі, тим вище рівень самостійності та відповідальності педагогів, що значною мірою позитивно впливає на навчальний та корекційний процес.
Яцинік А. В. Організаційна культура як складова успішності корекційно-реабілітаційної діяльності. / А. В. Яцинік // Вісник нац.пед. ун.-ту ім. Тараса  Шевченко. Педагогічні науки : зб. наук. праць. –Луганск, 2018. – № 1 (315). – Ч. І. – С. 186-193.
Keywords: організаційна культура, корекційно-реабілітаційна діяльність, культура організування, педагогічний менеджмент, інноваційна діяльність; organizational culture, correction and rehabilitationactivity, organization culture, pedagogical management, innovative activity; организационная культура, коррекционно-реабилитационная деятельность, культура организования, педагогический менеджмент, инновационная деятельность