ДО РОЗРОБЛЯННЯ ІНТЕРАКТИВНОГО КОМПЛЕКСУ З ДИСЦИПЛІНИ «ВІКОВА ПСИХОЛОГІЯ З ОСНОВАМИ ГЕРОНТОПСИХОЛОГІЇ»: ПЕРІОДИЗАЦІЇ ПСИХІЧНОГО РОЗВИТКУ - Хижняк, Марина (My University, 2017)
У статті визначено  періодизації психічного розвитку, що вивчають у віковій психології. Розглянуто класичні та сучасні підходи до стадіальності та циклічності розвитку психіки.
Хижняк М. В. До розробляння інтерактивного комплексу з дисципліни «Вікова психологія з основами геронтопсихології»: періодизація психічного розвитку /М. В. Хижняк // Науково-методичний комплекс із навчальної дисципліни як ресурс підвищення якості освіти: матеріали методологічного семінару / за заг. ред. Р. І. Черновол-Ткаченко, Т. М. Хлебнікової. — Харків : ХНПУ імені Г.С.Сковороди, 2017. — С. 88–99.
Keywords: вікова психологія, періодизації психічного розвитку, стадії і цикли психічного розвитку; developmental psychology, periods of psychic development, stages and cycles of psychic development; возрастная психология, периодизации психического развития, стадии и цикли развития