Якість художньо-естетичного виховання майбутніх учителів художньої культури, музичного мистецтва, етики та естетики - Ульянова, Вікторія (My University, 2017)
У статті на основі аналізу наукових джерел обґрунтовано сутність художньо-естетичного виховання у ВПНЗ складовою якого є якість музичної освіти, розглянуто поняття „якість”, „забезпечення якості вищої освіти”, „виховання”, „художньо-естетичне виховання”. Визначено художньо-естетичне виховання майбутніх учителів художньої культури і майбутніх учителів музичного мистецтва, етики та естетики у ВПНЗ як процес опанування ними основ естетичної культури, естетичних норм і принципів набуття мистецьких знань і вмінь, які складають основу естетичної активності.
Ульянова В. С. Якість художньо-естетичного виховання майбутніх учителів художньої культури, музичного мистецтва, етики та естетики / В. С. Ульянова // Наукові записки кафедри педагогіки : зб. наук. праць. – 2017. – Вип. 40.
Keywords: якість виховання, художньо-естетичне виховання, майбутні учителі; quality of higher education, artistic and aesthetic education, future teachers; качество воспитания, художественно-эстетическое воспитание, будущие учителя