Переваги та недоліки використання Веб-технологій в умовах дистанційного навчання - Школа, Олена; Гармаш, Л. (My University, 2021)
В тезах розповідається про те що на сьогодні дистанційне навчання є однією з провідних світових тенденцій в освіті, особливо в умовах пандемії. Таке навчання реалізує принцип безперервної освіти і здатне задовольнити постійно зростаючий попит на знання в інформаційному суспільстві.
Школа О. М. Переваги та недоліки використання Веб-технологій в умовах дистанційного навчання / О. М. Школа, Л. С. Гармаш // Сучасні технології в галузі фізичного виховання, спорту, фізичної терапії та ерготерапії : збірник наукових праць за матеріалами ХІ Міжнар. наук.-метод. конф. ( Харків, 4-5 квітня 2021 р.) / Нац. академія Національної гвардії України; кафедра фізичної підготовки та спорту. – Харків, 2021.– Вип. 11. – С. 29–33.
Keywords: дистанційне навчання, заклади вищої освіти, пандемія, Веб-технології; distance learning, higher education institutions, pandemic, Web technologies; дистанционное обучение, высшие учебные заведения, пандемия, Веб-технологии