Розлад дефіциту уваги та гіперактивності у дітей дошкільного віку (РДУГ) - Діденко, Тетяна; Каденко, Ірина (My University, 2025)
Забезпечення гармонійного розвитку дітей із РДУГ можливе лише за умов комплексного підходу, що охоплює як професійний супровід, так і формування толерантного ставлення суспільства. Лише завдяки спільним зусиллям батьків, педагогів, лікарів та всього соціального оточення можна створити умови, у яких кожна дитина матиме змогу реалізувати свої здібності та почуватися комфортно у світі
Keywords: гіперактивность у дітей; увага; діти дошкільного віку; hyperactivity in children; attention; preschool children