Бренд науковця в цифровому середовищі" - Самойлова, Світлана (My University, 2023)
Персональний бренд - це образ, репутація та асоціації які виникають в голові у людей, коли мова йде про певну людину або її ім’я.
Бренд науковця в цифровому середовищі : бібліотечний коучинг для аспірантів академії ХГПА / С. Самойлова. - Харків, 2023.
Keywords: профілі науковця, власний бренд науковця, профіль автора в Google Scholar;унікальний ідентифікатор автора; scholar profiles, scholar own brand, Google Scholar author profile; unique author identifier