Пам’ять серця: дітям про Голодомор - Шаповал, Ю.; Зозуля, О. (My University, 2019)
Методичні настанови «Пам’ять серця: дітям про Голодомор» містять короткі відомості про передумови та наслідки Голодомору в Україні, опис навчально-методичного забезпечення для ознайомлення дітей молодшого шкільного віку з темою. Додатки ілюструють матеріал, поданий у двох розділах. Методичні настанови будуть корисними здобувачам вищої освіти. Матеріали, запропоновані у першому розділі методичних настанов, можуть бути використані для підготовки до семінарських занять з історії України
Пам’ять серця: дітям про Голодомор : методичні настанови / уклад. : Ю. Д. Шаповал, О. В. Зозуля ; Комунал. закл. «Харків. гуман.-педаг. акад.» Харків. облради. – Балаклія, 2019. – 82 с.
Keywords: Голодомор, наслідки Голодомору в Україні. Вільям Генрі Чемберлин, Малкольм Маґґерідж, Улас Самчук , Джеймс Мейс, Олександра Радченко