Шляхи формування мотивації до занять фізичною культурою у студентів педагогічного ВНЗ засобами квест-гри - Чалий, Вадим (My University, 2017)
Стаття присвячена проблемі низької мотивації студентів педагогічних ВНЗ до занять фізичною культурою. У роботі визначено основні чинники, що впливають на актуалізацію навчальної діяльності; проаналізовано застосування квест технології, як засобу мотивації до занять фізичною культурою; обґрунтовано мотиви, що впливають на посилення інтересу до занять фізичними вправами.
Чалий В. Ю. Шляхи формування мотивації до занять фізичною культурою у студентів педагогічного ВНЗ засобами квест-гри / В. Ю. Чалий // Вісник Луганського нац. ун-ту ім. Тараса Шевченка. Серія : Педагогічні науки. – Старобільськ, 2017. – № 3. – C. 85-90.
Keywords: мотивація, студенти, фізична культура, квест технологія, Веб-квест, здоровий спосіб життя; motivation, students, physical education, technology quest, web quest, healthy lifestyle; мотивация, студенты, физическая культура, квест технология, Веб-квест, здоровый образ жизни