Role of students creative activity in development their research interest . - Tsuranova, O.; Pogoda, O. (My University, 2020)
Розглядається система професійної підготовки студентів, що спрямована на підготовку дослідника нового типу мислення, основним для якого є не тільки наявність знань, а й процес їх пошуку. Ця діяльність формує науковий світогляд, сприяє молодим дослідникам у вивченні методів наукового пошуку. Його ефективність залежить від спрямованості споживчого сектору на дослідження, активного підходу до вивчення сукупності всіх складових системи професійного навчання.
Tsuranova O. Role of students creative activity in development their research interest / O. Tsuranova, O. Pogoda.// Сучасний рух науки : матеріали X Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. ( Дніпро, 2-3 квітня 2020 р.). – Дніпро, 2020. – Т. 2. – С. 614–617.
Keywords: дослідницька діяльність студентів, індивідуальність, творчі здібності, готовність до самореалізації, науково-дослідницька діяльність; research activity of students, individuality, creative abilities, readiness for self-realization, research activity.; исследовательская деятельность студентов, индивидуальность, творческие способности, готовность к самореализации, научно-исследовательская деятельность