Мікробіологія та вірусологія: метод. настанови до лабораторних та семінарських онлайн-занять - Москальов, Віталій Борисович (My University, 2023)
Методичні настанови до лабораторних та семінарських онлайн-занять «Мікробіологія та вірусологія» призначено для здобувачів вищої або фахової передвищої освіти за біологічною, біотехнологічною та суміжними спеціальностями під час синхронного або асинхронного дистанційного навчання, а також для самоосвіти. Мета цих матеріалів – сформувати знання про будову клітин грампозитивних та грамнегативних бактерій, їх окремих органел, про екологічні, біохімічні та фізіологічні особливості мікроорганізмів, а також особливості досліджень різноманітних вірусів.
Москальов В. Б. Мікробіологія та вірусологія: метод. настанови до лабораторних та семінарських онлайн-занять / Віталій Борисович Москальов. – Харків, 2023. – 48 с.
Keywords: мікробіологія, вірусологія, настанови, онлайн-заняття