ВИКОРИСТАННЯ ЗАСОБІВ СКІПІНГУ НА ЗАНЯТТЯХ З ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ЗАЦІКАВЛЕНОСТІ СТУДЕНТІВ ДО ЗАНЯТЬ ФІЗИЧНИМИ ВПРАВАМИ - Пятницька, Дарья (My University, 2017)
У тезах розкриті матеріали щодо використання вправ скіпінгу зі студентами закладів вищої освіти для підвищення мотивації на заняттях з фізичного виховання. Надаються рекомендації до проведення занять.
Пятницька Д. В. Використання засобів скіпінгу на заняттях з фізичного виховання для підвищення зацікавленості студентів до занять фізичними вправами / Д. В. Пятницька // Актуальні питання теорії та практики психолого-педагогічної підготовки фахівців в умовах сучасного освітнього простору : матеріали ІІІ Наук.-практ. конф. (21 квітня 2017 р., м. Харків) / Харків. держ. акад. фізич. культури. – Харків, 2017. – С. 147–150.
Keywords: студенти, фізичне виховання, скіпінг, мотивація; студенты, физическое воспитание, скипинг, мотивация; students, physical education, skipping, motivation